Första resan

För ett år sedan köpte vi vår husvagn. Ingen av oss hade haft husvagn tidigare. Själv hade jag varit en vecka på Gotland med husvagn när jag var åtta år, men när sommarstugan såldes fick vi chansen att köpa en husvagn.

En Cabby 550 årsmodell -92. Toppskick! Den var pedantskött innan och inte använd så mycket. Till detta hörde förtält Isabella. Husvagnen är köpt i skåne och vi skickade min far och hans sambo för att kolla om den såg ok ut. Han skulle pruta om det gick, men det fanns inget att pruta på. Vi köpte den utan att ha sett den och åkte ner i mitten på juni 2010 och hämtade den.






Första turen bar av till Torekov. Pappa och Lotta hade sin husvagn och vi fick platserna bredvid varandra. Då lärde vi oss mycket om hur husvagnen fungerar och hur man sätter upp ett förtält.



Vi stannade i Torekov över helgen, en stor camping som egentligen inte upplevdes som så stor. Bra servicehus. Den hade många delar som vi gillar, lite kuperad terräng (vi gillar inte när alla husvagnar står uppställda likadant bredvid varandra på en fotbollsplan). Bra lekplats, Fräscha och bra toaletter och duschar ett extra plus med radio på toaletterna. Sitta och skita och samtidigt lyssna på vigseln mellan Viktoria och Daniel, Toppen!

Nästa gång bär det av till Torp...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0