TORPkonferensen

För en vecka sedan anlände vi till Torpkonferensen som ligger i närheten av Fjugesta och Brändåsen. Blött i backen, men husvagnen kom på plats och vi började sätta upp tältet. Mamma och Matilda kom och vi fick hjälp med barnvakt medan vi möblerade :) tältet. Lite fika innan vi vinkade av mamma/mormor och sedan var det läggdags. Skönt tyckte jag som gått upp kl. 5 och jobbat 8 timmar innan vi åkte.

Tisdag morgon, lite kyligt och väldigt blåsigt. Frukost innan vi gav oss iväg på mötena. Jag och Stina gick på småbarnssången. Vera och Johan gick på kalasmöten och Matilda gick på Schysst häng. Toppenmöten allihopa! Stina var dock inte så intresserad av att sjunga och höll för munnen på mig när jag sjöng (sångledaren sa att den sångröst som barnen tycker bäst om är förälderns, men ja vet i tusan om det stämmer). Lunch och sedan gick jag på ett seminarium om den lilla församlingen. Ganska givande, dock för mycket statistik. Sen var det kalasmöte och schysst häng igen. Kvällsmat intogs och läggningen starta. Kvällsmöten, fotboll och konsert hände på kvällarna och så här såg dagarna ut. Mycket sol och lek i lekparken. Nytt för i år var morgongympa. Härligt att gympa till kristen musik.

Nu är ju detta ingen vanlig camping, utan man är här för att gå på möten, umgås med folk och ha det bra. Lite lägerkänsla och servicehusen ger mycket lägerkänsla. Sitta och läsa klotter på dass, duscha i kallvatten, diska i kallvatten m.m.

Tänk att vara på en camping där telefoner och datorer ligger på laddning helt obevakat i servicehuset (de flesta husvagnsplatserna saknar el) och det får ligga kvar.

På Torp samlar vi kraft och hur gott är inte det så här i början på sommaren när man är helt slut och längtar till semestern.

Vi åkte hem och firade midsommar med goda vänner och åkte sedan tillbaka, kanske lite bökigt, men väl värt besväret så här i efterhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0